use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
plat principal

Fromage de chèvre pané

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson5 min
  • Temps de préparation10 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Fromage de chèvre pané
  • 4 cuillerées à soupe de chapelure
  • 1 cuillerée à soupe de persil plat haché
  • 8 rondelles de chèvre
  • 6 feuilles de laitue
  • 1 citron
  • 1 oeuf
  1. Battez l'oeuf et mélangez le persil et la chapelure.
  2. Passez les rondelles dans l'oeufs puis dans la chapelure.
  3. Faites les dorer a l'huile chaude.
  4. Ciselez la salade et dressez-la sur les assiettes.
  5. Dressez le fromages dessus et servez avec des rondelles de citron.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.