use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
cuisiner avec les enfants

Petits cakes à la cannelle

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson20 min
  • Temps de préparation10 min
  • PortionsPortions 10
recipe image Petits cakes à la cannelle
  • 80 g de sucre
  • 100 g de Solo Liquide
  • 2 cuillères à soupe de cannelle
  • 3 oeufs
  • 5 prunes dénoyautées
  • 180 g de farine fermentante
  1. Mélangez le sucre, la farine, la Solo et les oeufs en une pâte lisse.
  2. Versez dans de petits moules à cake.
  3. Coupez les prunes en deux et posez-en un morceau sur chaque cake.
  4. Enfournez 20 minutes à 200 °C.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.