use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
buffet

Radis confits

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson30 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Radis confits
  • 1 botte de radis
  • 2 citrons verts
  • 1 morceau de gingembre frais (3 cm)
  • 4 c. à s. de sucre
  • 2 c. à s. de Solo Liquide
  1. Éliminez les fanes des radis, lavez-les et séchez-les avec de l'essuie-tout.
  2. Pressez les citrons verts.
  3. Pelez le gingembre et râpez-le finement.
  4. Déposez tous les ingrédients dans un poêlon. Faites cuire le tout à feu doux pendant 20 minutes jusqu'à ce que les radis soient bien brillants.
  5. Servez les radis tièdes dans un récipient accompagnés de quelques bâtonnets.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.