use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Inscrivez-vous à la newsletter!

Pour s'inscrire
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
pique-nique

Scones aux courgettes et aux carottes

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson15 min
  • Temps de préparation15 min
  • PortionsPortions 8
recipe image Scones aux courgettes et aux carottes
  • 2 petites carottes
  • sel
  • 1.5 dl de lait
  • 50 g de Solo Liquide
  • 2 oeufs
  • 50 g de noix hachées grossièrement
  • 300 g de farine fermentante
  • 2 courgettes
  • poivre
  • clous de girofle en poudre
  1. Râpez les carottes et les courgettes.
  2. Battez les oeufs et ajoutez-y la farine et le lait.
  3. Salez, poivrez et parfumez aux clous de girofle.
  4. Ajoutez les légumes râpés et les noix.
  5. Faites cuire en scones avec la Solo Liquide dans une poêle antiadhésive.

How would you rate this recipe?

CloseButton

Connectez-vous pour enregistrer des recettes

Pour pouvoir enregistrer des recettes, vous devez vous connecter ou si vous n'avez pas encore de compte, en créer un.