use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
accompagnement

Tapas aux noix, au roquefort et aux poires

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • Temps de préparation15 min
  • PortionsPortions 6
recipe image Tapas aux noix, au roquefort et aux poires
  • 2 poires
  • 30 g de Solo
  • 3 cuillerées à soupe de sucre
  • 150 g de roquefort
  • 2 cuillerées à soupe de Solo Liquide
  • 1 tranche de pain gris
  • 50 g de noix
  • poivre
  1. Pelez et épépinez les poires et faites-les caramélisez à feu doux avec la Solo Liquide et le sucre.
  2. Ecrasez le fromage à l'aide d'une fourchette, incorporez-y la Solo Liquide et les noix hachées.
  3. Tartinez les tranches de pain de cette préparation et dressez un petit morceau de poire sur chacun.
  4. Décorez de poivre fraîchement moulu.

How would you rate this recipe?