use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
pique-nique

Fishburger

Be first to rate this recipe

Has average rating

Total rating count

  • Temps de cuisson10 min
  • Temps de préparation10 min
  • PortionsPortions 4
recipe image Fishburger
  • carottes râpées
  • salade iceberg
  • 4 cuillères à soupe de mayonnaise
  • 50 g de Solo
  • poivre et sel
  • 4 petits pains
  • rondelles de tomates
  • 4 filets de poisson panés
  • 50 g de yaourt maigre
  • 0.25 de jus de citron
  • 2 cuillères à soupe de cerfeuil finement haché
  1. Pour la sauce, versez le yaourt dans un bol et mélangez-le à la mayonnaise .Ajoutez le jus de citron, le cerfeuil, le sel et le poivre.
  2. Faites cuire les filets de poisson panés 8 à 10 minutes à la poêle avec un peu de Solo.
  3. Découpez les petits pains et tartinez-les de votre sauce.
  4. Déposez-y ensuite un filet de poisson pané et décorez avec les légumes.

How would you rate this recipe?